پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 318430
۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۳:۱۳

خبرگزاری حوزه/ در شماره اخیر مجله قرآنی نسیم وحی مطالبی ذیل عناوین قرآنی اسوه، تبیان، کرام، رشد، مشکات، طوبی، ذکری، بینات و... که متناسب با مضامین هر یک از مطالب انتخاب شده است به زیور طبع آراسته گشته و مطالب متنوع و جذابی در قالبها و موضوعات مختلف به چاپ رسیده است.

این مجله که با عنوان ماهنامه ای قرآنی و اموزشی از سوی موسسه جامعة القرآن الکریم و اهل البیت-علیهم السلام- منتشر می شود تلاش کرده است تا چه در ساختار و انتخاب بخش‌ها و قالب‌های مختلف و چه در محتوا و مضامین مورد توجهش، از تنوع و طراحی شکلی و محتوایی قابل توجه و خوبی برخوردار باشد.

در این شماره از این مجله قرآنی مطالب متنوعی ذیل عناوین قرآنی اسوه، تبیان، کرام، رشد، مشکات، طوبی، ذکری، بینات و... که متناسب با مضامین هر یک از مطالب انتخاب شده است به زیور طبع آراسته گشته.

از مباحث تفسیری و ترتیل خوانی و قطعات ادبی گرفته تا آشنایی با قهرمانان قرآنی و موضوعات خانوادگی و مباحث تربیتی.

پاسخ به شبهات و بانوان حافظ قرآن گرفته تا تازه های کتاب در عرصه قرآن و از امام شناسی و تمرکز بر سیره اهل بیت گرفته، مشاوره های قرآنی و بالاخره اخبار موسسه جامعة القرآن الکریم و در پایان هم بخش کودک و نوجوان از بخش‌های این مجله است.

یکی از مطالب ارزشمند این شماره گفتاری است از حضرت آیت الله جوادی آملی با عنوان «ما مرگ را می میرانیم » که در آن ایشان با اشاره به مناجات شعبانیه به موضوع مرگ و رویکرد درونی هر انسان به آن از منظر مفاهیم و معارف قرآنی و ادعیه مأثوره و معارف وحیانی دین مبین اسلام پرداخته است.

ایشان در بخشی از این بیان می گوید:

« اساس کار این است که ما فک رهن کنیم و به مقام آزادی برسیم. بشویم موحد، اگر موحد شدیم فقط او را می پرستیم. هرکسی به اندازه خود باید بکوشد که انشاالله از حریت و آزادی که از بهترین نعمتهای الهی است متنعم شود».

حضرت آیت الله جوادی آملی در بخش دیگری از این گفتار تذکر می دهند:

«هیچ کس نمی تواند بگوید مرگی در کار نیست. اما همه حرفها این است که ما در مصاف با مرگ که دست به گریبان می شویم ما مرگ را می میرانیم یا او ما را می میراند. به استثنای اوحدی از اهل نظر، خیال می کنند که انسان می میرد اما حرفی که انبیا آوردند این بود که انسان مرگ را می میراند. ماییم که بر او پیروز می شویم. او را مچاله می کنیم و دور می اندازیم و برای ابد زنده ایم.

تعبیر قرآن این نیست که «کل نفس یذوقها الموت». هر کسی را مرگ می چشد بلکه تعبیر این است که «کل نفس ذائقه اللموت». یعنی هرکسی مرگ را می چشد...»

بحث ارزنده و زیبایی که شما خوانندگان عزیز را به مطالعه متن کامل آن در این شماره از مجله نسیم وحی دعوت می کنیم.

اما یکی از ارزنده ترین و خواندنی ترین نوشتارهای این شماره از مجله نسیم وحی مطلبی است از حجت الاسلام محمدعلی رضایی با عنوان «اعجاز علمی قرآن» که در آن موضوع ابعاد اعجاز قرآن و انواع متصور آن در قرآن مورد تحلیل و پژوهش و بررسی قراگرفته است.

در این متن به موضوع اعجاز در قرآن که یکی از مباحث بحث انگیز به شمار می رود و از دیرباز مورد گفتگو قرارگرفته و اختلاف نظرها هم در آن، بیشتر پیرامون مفهوم اعجاز و نوع آن در اصطلاح پیشینیان و اصطلاح متأخران است پرداخته شده است.

نوشتاری عالمانه و محققانه که در مجالی هرچند فشرده و موجز و مختصر به دقت و با پژوهشی ژرف و عمیق به این موضوع توجه شده و جوانب آن در حد وسع مقال تبیین و تنقیح گردیده است.

بعد علمی اعجاز قرآن در این مقاله به طور جدی مورد توجه بوده و از جوانب مختلف بررسی و مورد پژوهش قرار گرفته است.

در این شماره از مجله نسیم وحی در بخش دین و رسانه، به نقد و بررسی فیلم سینمایی ملک سلیمان پرداخته شده است و این اثر سینمایی از منظر آیات قرآن و حقایق و واقعیتهای زندگی حضرت سلیمان(ع) با آنچه در این فیلم سینمایی به تصویرکشیده شده مورد توجه قرارگرفته است.

نشریه نسیم وحی به صاحب امتیازی جامعة القرآن الکریم و مدیر مسئولی دکتر محمد اسعدی و سردبیری داوود قاسمی منتشر شده است.

علاقمندان می توانند با کدپستی 16947/37156 مکاتبه و یا با شماره تلفن 02537833450 تماس حاصل نمایند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha